Search for content, post, videos

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu le cunosteai?

Extractul de nuca de cocos se utilizeaza sub forma de ulei ca un substitut al grasimii animale in bucataria vegetariana, in tratamentele de infrumusetare, in cremele hidratante sau in sampoane sau concentrat, sub forma de picaturi, pentru imbunatatirea imunitatii. Si acestea sunt doar cateva dintre beneficiile acestui produs. Iata cum te poate ajuta uleiul de nuca de cocos sa ai o viata sanatoasa:


1. Antifungic si antibacterian

Cercetarile au demonstrat ca acest tip de ulei poate distruge peste 50 de ciuperci de candida si este eficient si in cazul iritatiilor de scutec ale bebelusilor sau in cazul infectiilor tractului urinar. In plus, acesta ucide virusurile care provoaca gripa, pojarul, hepatita sau herpesul.

 

2. Protejeaza inima

Vitaminele continute de uleiul de cocos sunt importante pentru sanatatea cardiovasculara. In plus, acesta contine aproximativ 50% acid lauric, care ajuta la prevenirea diferitelor probleme cardiace, regland inclusiv tensiunea arteriala. Specialistii sustin ca uleiul de cocos reduce nivelul colesterolului total, al colesterolului rau, al trigliceridelor si lipoproteinelor. Atentie! Unleiul de nuca de cocos nu trebuie utilizat fara sfatul si indrumarea unui specialist.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/nEayqa )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *