Search for content, post, videos

Beneficiile ceaiului de cozi de cirese: Combate celulita, slabeste rapid si pune sanatatea la punct!

Coditele de cirese sunt remedii naturiste cu beneficii medicinale remarcabile, in special impotriva celulitei, bolilor renale, metabolice sau cardiovasculare, datorita proprietatilor diuretice, antiinflamatorii, detoxifiante si antioxidante. Profita de faptul ca este sezonul cireselor, pune coditele la uscat si bucura-te de beneficiile greu de numarat ale unui ceai cu adevarat sanatos!

Slabeste rapid
Poti adauga coditele de cirese pe lista plantelor medicinale care lupta cu succes impotriva kilogramelor in plus, datorita proprietatilor diuretice ale acestora. In plus, spre deosebire de alte ceaiuri, cel de cozi de cirese are un gust placut, putandu-se transforma intr-o bautura delicioasa de vara.

Topeste celulita

Ceaiul din cozi de cirese este si un anticelulitic natural de nadejde, care te ajuta sa scapi de pielea cu aspect de coaja de portocala fara prea mult efort. Ceaiul are proprietati depurative, ajutand la topirea grasimilor si uniformizarea aspectului pielii. Ajuta si la prevenirea retentiei de apa in organism, care determina formarea straturilor celulitice.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *