Search for content, post, videos

Bautura care te scapa de grasimea din sange

Grasimea din sange cauzeaza o serie de afectiuni care in timp se pot dovedi a fi cat se poate de grave. Mai precis, grasimea din sange cauzeaza arteroscleroza ceea ce duce la intarirea si ingustarea arterelor iar fluxul sangelui catre inima este din ce in ce mai mic.

Astfel, grasimea din sange poate duce la o suprasolicitare a inimii ceea ce poate cauza riscuri mari de infarct.

Astfel, pentru a scapa de grasimea din sange, este indicat sa consumi o bautura, bazata pe ingrediente naturale, care are rolul de a tine in limitele normale nivelul lipidelor, trigliceridelor si al colesterolului.

Asa se prepara bautura care te scapa de grasimea din sange

– Pentru prepararea bauturii care te scapa de grasimea din sange ai nevoie de 4 catei de usturoi, 4 lamai, 1 radacina de ghimbir si 2 litri de apa.

– Usturoiul se curata si se taie in bucati mici, lamaile se taie felii cu tot cu coaja si la fel se face si cu radacina de ghimbir.

– Toate ingredientele se paseaza intr-un blender iar apoi deasupra se adauga 2 litri de apa rece.

– Totul se pune la fiert si se da in clocot, iar dupa ce solutia a fiert se pune la racit.

– Dupa ce s-a racit, lichidul se strecoara si se depoziteaza in recipiente de sticla inchise la culoare.

– Pentru a scapa de grasimea din sange, in fiecare zi, se beau 200 mililitri ai acestei bauturi, inainte de fiecare masa, timp de 3 saptamani. Dupa aceea se face pauza o saptamana si se repeta tratamentul. Este indicat ca dupa aceea sa fie efectuate analize de sange pentru a monitoriza nivelul colesterolului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *