Search for content, post, videos

Asa iti ridici sanii in mod natural. Cele mai bune exercitii pentru sani lasati, de facut acasa

Daca ai impresia ca ai sanii lasati, trebuie sa stii ca exista o serie de exercitii de facut acasa menite sa tonifieze muschii aflati sub ei si care, prin repetitie, vor face ca sanii tai sa fie mai ridicati si sa para mai tineri.

Aceste exercitii pun presiune pe muschii pectorali si au si menirea de a oferi din nou elasticitate pielii, ceea ce va face ca sanii tai sa se ridice in mod natural. Astfel, poti sa iti iei gandul de la operatii estetice sostisitoare si intrusive pentru ridicarea sanilor lasati.

Cele mai bune exercitii pentru sani lasati, de facut acasa, dureaza doar cateva minute si pot fi repetate zilnic.

Acest tip de exercitii nu presupun ca muschii pectorali sa fie „consumat” atat de tare ca in cazul exercitiilor de forta, ci sunt axate mai degraba pe o intarire si tonifiere a acestora.

Pentru a realiza aceste exercitii insa, este nevoie de doua gantere, de greutate destul de mica, aleasa pe masura fortei pe care o aveti.

Asadar, trebuie doar sa respectati pasii si timpii de realizare a exercitiilor din clipul de mai jos, pentru a va ridica sanii in mod natural.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Mirabela Dumitru</cite>

    Pot spune ca am incercat si eu exercitiile fizice, dar mai degraba tonifiaza muschii bratelor, tot liftingul mamar a fost solutia cea mai buna pentru mine. Ii multumesc dr. Vangelis Vasalos pentru schimbarea asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *