Search for content, post, videos

Asa faci sport cu cap. Ce fel de antrenamente sa faci pentru pierdere de grasime si crestere de masa musculara

Daca faci sport de multa vreme si ai impresia ca rezultatele pe care le doresti se lasa asteptate, afla ca este posibil sa nu faci ceea ce trebuie.

Astfel, daca iti doresti sa dai jos repede grasimea si sa iti creasca masa musculara, ai nevoie de un program de antrenament corespunzator pentru a obtine rezultatele dorite.

Acest program de sport trebuie totodata sa fie tinut in combinatie cu o dieta sanatoasa dar si care sa iti ajute organismul sa arda grasimea si sa proceseze proteinele spre crestere musculara.

Dieta in sine presupune sa ai 5 mese pe zi, din care sa fie excluse zaharul si sucurile acidulate. Aceste mese trebuie sa fie bazate pe alimente proteice iar masa de dinainte de antrenamente trebuie sa fie bogata in carbohidrati sanatosi, pentru a avea energia necesara depunerii de efort.

Odata ce ati stabilit ce dieta veti tine, trebuie sa va ganditi cum ca impartiti antrenamentele pe parcursul a 7 zile pentru a avea rezultatele pe care le doriti.

Astfel, cei mai multi antrenori de fitness si nutritionisti sustin ca pentru a scapa de grasime si pentru a beneficia de cresterea masei musculare, este nevoie de o combinatie de antrenamente cardio si de forta. Totodata, trebuie sa uitati de mitul potrivit caruia veti face patratele pe abdomen din abdomene in sine. Mai precis, grasimea abdominala se arde cel mai bine in timpul antrenamentelor de tip cardio si a celor pentru picioare.

Asadar, iata ce fel de antrenamente sa faci pentru pierdere de grasime si crestere de masa musculara:

Luni: 30 de minute de alergat pe banda + jumatate de ora de antrenamente cu greutatile pentru biceps si triceps.

Marti: Antrenamente pentru picioare, cu ridicare de greutati din fandare, timp de 30 de minute.

Miercuri: pauza. Miercuri trebuie sa consumati exclusiv doar proteine si salata verde.

Joi: 30 de minute de exercitii cardio de intensitate mare + serii de flotari de cate 21, cu pauza de 30 de secunde intre fiecare serie, timp de 30 de minute.

Vineri: 30 de minute de alergare pe banda, plus 15 minute de abdomene.

Sambata: 30 de minute de exercitii cardio de intensitate mare

Duminica pauza. Duminica trebuie sa consumati exclusiv doar proteine si salata verde.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *