Search for content, post, videos

Antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele

Antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele presupune efectuarea unor exercitii combinate de tip cardio si de intarire a musculaturii trunchiului.

Acest antrenament este destul de solicitant, avand in vedere ca exercitiile efectuate au rolul de a tine in tensiune, pe toata durata antrenamentului, toti muschii trunchiului si chiar si cei ai bratelor si umerilor.

Pentru a scapa de grasimea de pe burta si de aripioare (depozitele de grasime de la solduri) este necesara si o dieta adecvata. Majoritatea antrenorilor de fitness si multi nutritionisti sustin ca un abdomen tonifiat se obtine „in bucatarie” in proportie de 60% si prin exercitiu, in proportie de 40%.

Cand vine vorba despre dieta pentru a scapa de grasimea de pe burta, lucrurile sunt simple: Evitati consumul de carbohidrati (alimente fainoase in special), de zahar si evitati consumul de sare in exces. Este indicat sa va concentrati dieta in jurul legumelor cu caracter puternic antioxidant, bogate in vitamine, si pe alimentele bogate proteic.

Asadar, dupa ce va puneti la punct dieta, puteti sa incepeti antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele.

Acest antrenament poate fi facut cu usurinta in confortul propriului camin si nu necesita sa aveti niciun fel de echipament sportiv.

Antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele – cum se face

Acest antrenament este realizat dintr-o combinatie de exercitii menite sa ridice pulsul si sa sporeasca arderile organismului pe tot parcursul zilei.

Este compus din miscari precum abdomene cu picioarele ridicate, catarari la punct fix, flotari, flotari cu deplasare stanga-dreapta si faimoasa „scandura”, ce presupune sa stati nemiscati in pozitie de flotare un numar de secunde.

Antrenamentul care arde grasimea de pe burta poate fi practicat zilnic si este de preferat sa fie efectuat dimineata, avand in vedere ca are si rolul de a pune in miscare intregul metabolism.

Prin efectuarea acestui antrenament si prin respectarea unei diete adecvate, veti obtine efectele scontate intr-un timp destul de scurt, primele rezultate si subtierea semnificativa a taliei aparand dupa primele 7 zile de antrenament.

Iata cum se face antrenamentul care distruge grasimea de pe burta si aripioarele:

VIDEO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *