Search for content, post, videos

Andreea Marin, marturisiri socante! A fost la un pas de ”un gest extrem” dupa nasterea fiicei ei: ”M-am gandit…”

Este o femeie puternica si se mandreste cu o cariera de invidiat, insa depresia n-a ocolit-o nici macar pe Andreea Marin. In cadrul unui interviu, aceasta a marturisit ca a trecut prin momente cumplite dupa nasterea fiicei sale.

„A fost o perioada foarte grea. Ba chiar am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem, eu persoana atat de puternica in ochii celorlalti. Eram intr-o perioada in care, din afara parea foarte buna, aveam un copil de un an si ceva, casa, masa si tot ce as fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce sa fiu trista, dar fiecare om le stie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns sa nu mai pot controla furtuna din mine, sa ma simt foarte rau, deloc motivata sa merg mai departe. A fost cumplit. (…) Eram dupa o nastere si am trait aceasta depresie postnatala.

Desigur, erau si niste motive personale. In acea perioada a avut loc si pierderea Madalinei Manole. Eu nu realizam ca traiesc o depresie, de obicei depresivul nu stie si nu accepta sa i se spuna ca asta traieste. I se pare ca e aratat cu degetul si ca este privit ca un nebun. Nimanui nu-i place sa i se puna o astfel de eticheta”, a explicat Andreea Marin.

Nu este, insa, singurul moment greu din viata acesteia. Andreea Marin a fost nevoita sa depaseasca si alte momente dificile ale vietii, atunci cand mama sa „i-a murit in brate”, cand tatal sau a incetat din viata sau cand norocul in dragoste a parasit-o, trecand prin trei divorturi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *