Search for content, post, videos

Andreea Balan, marturisiri sfasietoare despre drama pe care a trait-o: ”Eram trista si nu stiam de ce. Am fost la terapie!”

Andreea Balan este una dintre cele mai indragite artiste de la noi, insa de-a lungul timpului a trecut prin multe momente grele, despre care a vorbit de curand.

Nu e niciun secret pentru nimeni ca Andreea Balan a avut o copilarie grea, insa pentru a scapa de traumele pe care le-a avut ea a mers la terapie.

„Eram trista si nu stiam de ce. Mi-am dat seama ca problema este in trecut. Si am fost la terapie. Era vorba despre copilaria netraita. Aveam 12 ani. Peste noapte s-a creat Andreea Balan, produsul. Dintr-o copilita, care traia la bunici a trebuit sa umplu stadioane si sa fac lucruri pe scena pe care nu prea le intelegeam. Cantam la 7 discoteci pe seara. Era un efort foarte mare.

Eu si Andreea nu am reusit sa fim unite, din cauza parintilor care nu au stiut sa gestioneze. Imi spuneau “Tu esti mica, blonda si proasta”. Nu vreau sa dau nici in Andreea nici in tatal ei, care nu mai este printre noi. Nu vreau sa dau nume. Fac terapie si ar trebui ca toata lumea sa faca terapie. Inainte daca ma suparam, faceam regresie si plangeam pana la epuizare. Acum nu mai plang”, a spus Andreea Balan, pentru VIVA!.

Andreea Balan si-a dorit cu ardoare sa-si intemeieze o familie, iar visul ei s-a implinit in urma cu aproape doi ani de zile, cand a adus-o pe lume pe Ella. Ea este casatorita cu actorul George Burcea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *