Search for content, post, videos

Ambalajele alimentelor, otrava pentru organism? De ce sa renunti vara sa bei apa din sticle din plastic!

Cu totii folosim cutii, folii alimentare sau de aluminiu, recipiente din plastic pentru depozitarea alimentelor. Putini sunt insa cei care stiu ca ambalajele, pe cat sunt de utile, pe atat de nocive se pot dovedi pe termen lung. Substantele toxice care intra in compozitia ambalajelor pot fi transferate in mancare, iar  urmarile nu sunt deloc de neglijat: cancer, malformatii genitale si dereglari hormonale, conform concluziilor Food Packaging Forum, scrie Dailymail.
Peste 175 de substante periculoase au fost identificate in cadrul acestui forum care a avut ca scop identificarea ambalajelor periculoase. Chiar daca oficialii Food Standards Agency declara ca nu exista un pericol real legat de substantele toxice din ambalajele folosite la alimente, atat timp cat producatorii de ambalaje respecta regulamentele de productie, este imposibil sa nu ne punem intrebarea “Renuntam pana si la ambalaje?”.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *