Search for content, post, videos

Alimentele uimitoare care iti protejeaza inima si reduc hipertensiunea

Reducerea presiunii arteriale este unul dintre pasii importanti pe care trebuie sa ii faci pentru a nu te confrunta cu diverse afectiuni cardiace si vasculare. Dieta are un rol important in mentinerea unui nivel normal al presiunii arteriale, iar studiile cecetatorilor indica faptul ca o serie de alimente se pot dovedi miraculoase pentru sanatatea ta. Iata cum iti poti satisface poftele culinare asigurandu-ti, in acelasi timp, sanatatea!


Consuma stafide

Micutele delicii pe care la mai intalnesti din cand in cand in prajituri se dovedesc a avea o importanta deosebita in reglarea presiunii sangelui in organism. Persoanele cu predispozitii hipertensive care au participat la un experiment bazat pe consumul constant al stafidelor timp de 12 saptamani au inregistrat progrese semnificative. Rezultatele studiului indica faptul ca ritmul cardiac a scazut pana la valori normale in urma consumului de stafide de trei ori pe zi.

Hibiscus, medicamentul minune

Ceaiul de hibiscus, maceratul de hibiscus la rece si vinul obtinut din florile acestei plante s-au dovedit buni regulatori ai circulatiei. Un tratament cu trei cesti de ceai pe zi, timp de sase saptamani, a aratat imbunatatirea presiunii arteriale lapacientii hipertensivi.

Citeste  continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/gVAYI5 )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *