Search for content, post, videos

Alimente slabe in carbohidrati pentru diabetici

Cantitatea de carbohidrati din dieta poate afecta nivelul glucozei din sange. Fructele contin zaharuri si carbohidrati, dar unele au mai mult decat altele.

Mai jos ai cateva alimente slabe in carbohidrati pentru diabetici. Considera includerea acestora in dieta ta.

1. Kiwi
Un kiwi poate furniza 140% din valoarea zilnica recomandata pentru vitamina C. Este, de asemenea, o sursa buna de vitamina K la 45% din ADR, 10 grame de carbohidrati pentru un fruct si 3 grame de fibra. Kiwi are 7 grame de carbohidrati net.

2. Tarta cu cirese
Ciresele sunt slabe in carbohidrati si pot fi incluse in siguranta intr-o dieta diabetica. De asemenea, tarta de cirese contine mai multi agenti antiiflamatori decat orice alt fruct. Este de asemenea, plina de antioxidanti care ajuta la combaterea bolilor de inima, a cancerului si a altor boli.

3. Caise
Caisele sunt dulci, slabe in carbohidrati si perfecte pentru vara. O caisa are 4 grame de carbohidrati si doar 17 calorii. Patru caise proaspete iti ofera mai mult de 70% din doza zilnica recomandata de vitamina A. De asemenea este o sursa grozava de fibre.

4. Piersici
Piersicile contin fibre, potasiu, vitamina A si C. Piersicile pot fi mancate simple sau adaugate in ceaiul cu gheata pentru o aroma fructata.

5. Capsuni
Capsunile contin bioflavanoide anti-cancer. Sunt, de asemenea, bogate in vitamina C cu ADR 125%, potasiu, folati si fibre. Cel mai important este continutul de acid oxalic, care poate reduce absorbtia minerala.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *