Search for content, post, videos

Alimente minune care te pot ajuta sa devii tatic

Vine un moment in care fiecare barbat isi doreste sa devina tatic. Pentru a-si spori fertilitatea, barbatii vor trebui sa consume cu preponderenta un anumit tip de alimente, cunoscute prin efectul lor afrodisiac, cu un bogat continut de minerale si vitamine, sporind in acest fel calitatea si cantitatea spermei.
Potrivit nutritionistilor, alimentatia este foarte importanta in perioada preconceptiei, atat la femei, cat si la barbati. Tocmai de aceea, fiecare partener de cuplu va trebui sa consume alimente destul de sanatoase, bogate in vitamine si minerale, sporindu-si sansele de a aduce pe lume un bebelus cat mai rapid.

Cu un continut destul de crescut in magneziu, dar si de vitamine, bananele stimuleaza productia de spermatozoizi viabili si sanatosi. Tocmai de aceea, specialistii recomanda consumul cu regularitate a acestor fructe, crescand in acest fel fertilitatea.

Alimentele bogate in zinc sunt recomandate pentru cresterea calitatii spermatozoizilor. Nutritionistii recomanda completarea dietei barbatilor cu stridii, carne de vita, nuci, cereale, fasole, oua. In cazul in care medicii considera necesar este posibil sa recomande administrarea unor suplimente medicamentoase pe baza de zinc.

Caisele, ardeiul rosu, morcovii contin o sursa bogata de vitamina A. De asemenea, consumul de fructe si legume de orice natura constituie o sursa suplimentara de sanatate, determinand viabilitatea lichidului seminal.
Rodiile sunt cunoscute prin proprietatile lor antioxidante. Consumul regulat de suc de rodii va avea ca efect cresterea cantitatii si calitatii de spermatozoizi, stimuland nivelul de testosteron din organism.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *