Search for content, post, videos

Albirea dintilor acasa. Solutii pentru dinti albi

Avand in vedere ca tratamentele stomatologice sunt din ce in ce mai scumpe, tot mai multi oameni opteaza pentru albirea dintilor acasa. In acest sens, exista o serie de solutii pentru dinti albi la indemana oricui care pot fi realizate cu ajutorul unor ingrediente ce se gasesc pe rafturile magazinelor.

Albirea dintilor acasa cu coji de portocale si banane

Dupa spalatul pe dinti, este indicat sa frecati dintii cu partea interioara a unei coji de portocale sau al uneia de banane, avand in vedere ca acestea contin minerale absorbite usor de smaltul dintilor, formand astfel o pelicula protectoare, albindu-i si ferindu-i de ingalbenire.

Albirea dintilor acasa cu ceai de menta

Pentru lbirea dintilor acasa poate fi folosit ceaiul de menta pentru clatirea gurii dupa fiecare masa. Menta are foarte multi antioxidanti care ajuta la curatarea in profunzime a dintilor.

Albirea dintilor acasa cu bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie

Dupa spalatul dintilor cu pasta de dinti, este indicat sa-i frecati cu o solutie formata din zeama de lamaie si bicarbonat de sodiu. Avand in vedere ca lamaia este acida iar bicarbonatul de sodiu are rolul de a curata in profunzime orice orificiu, aceasta este una dintre cele mai bune solutii pentru dinti albi. Atat bicarbonatul de sodiu cat si zeama de lamaie pot fi folosite si separat pentru albirea dintilor. Astfel, bicarbonatul se poate folosi dupa spalarea pe dinti cu pasta normala, iar zeama de lamaie se poate folosi in amestec cu 100 de mililitri de apa calda cu care se clateste gura inainte de culcare. Efectul de albire a dintilor apare la aproximativ o luna dupa repetarea tratamentului cu zeama de lamaie de doua ori pe saptamana.

Albirea dintilor acasa cu ulei de oregano

Pentru aceasta solutie se pun efectiv cateva picaturi de ulei de oregano pe periuta de dinti si se freaca intreaga suprafata a acestora. Uleiul de oregano lupta impotriva bactriilor si totodata protejeaza smaltul dintilor. Uleiul de oregano are un gust puternic si pentru cei care nu il suporta este indicata combinarea lui cu apa de gura.

<

3 comments

  • <cite itemprop="author">marianapi</cite>

    Eu am obtinut o albire a dintilor destul de buna cu ajutorul unui kit de albire Ibright. L-am folosit pe o perioada de o saptamana de zile.

  • <cite itemprop="author">Tudorel</cite>

    Eu cu bicarbonat de sodiu ma mai dau din cand in cand. In rest daca ii periez zilnic e ok.

  • <cite itemprop="author">Ramona</cite>

    Mariana tu ai folosit produsul acela. In cat timp ai avut primele rezultate cu acel produs? Referitor la bicarbonatul de sodiu cred ca ajuta si el la albirea dintilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *