Search for content, post, videos

Ai sanii prea mari? Cum sa iti modelezi bustul cu ajutorul exercitiilor fizice!

Un nou studiu efectuat recent de cercetatorii de la Universitatea din Portsmout, Marea Britanie, arata ca marimea sanilor este folosita de femei ca scuza pentru a evita activitatile fizice. In realitate, acestea din urma pot ajuta la obtinerea unui decolteu estetic. Iata mai jos o serie de exercitii care iti pot modela bustul generos, astfel incat sa nu il mai resimti ca o povara!

Sport si dietaSanii naturali pot trece printr-o crestere sau o scadere a volumului, la fel ca si restul corpului. Daca vrei sa reduci volumul sanilor, poti sa apelezi la exercitii fizice speciale si sa urmezi o dieta mai saraca in grasimi si zaharuri. Asigura-te inainte de a te duce la sala ca te-ai echipat cu un sutien pentru sport adaptat bustului tau!

Exercitii pentru sani fermiPoti pastra fermitatea sanilor si sa le reduci dimensiunea in acelasi timp prin cateva exercitii simple. Presarea zidului este unul dintre acestea. Pozitioneaza-te cu fata la perete si impinge in el cu mainile ca si cum ai vrea sa il misti din loc timp de 10 secunde. Repeta de 10 ori.

Atingerea coatelor la spate din pozitia cu mainile in sold se repeta de opt ori, cate 15 secunde. Forteaza-ti muschii incet in timp ce incerci sa iti aduci coatele mainilor cat mai in spate.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *