Search for content, post, videos

Ai patit asta la 5 minute dupa ce ai baut apa cu bicarbonat de sodiu? Afla ce se întampla in organismul tau

Bicarbonatul de sodiu este un produs comun in toate casele cu o varietate de utilizari. Este folosit la gatit, curatenie, igiena etc. Are o lista lunga de proprietati medicinale care rezolva numeroase probleme de sanatate, iar mai jos iti prezentam o parte din ele.
Neutralizeaza acidul din stomac

Bicarbonatul de sodiu regleaza nivelul de pH, consumand un pahar de apa cu jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu.
Amelioreaza arsurile la stomac

Conform Web MD, aceasta problema este rezultata de acidul din stomac. Cand acidul urca la esofag, atunci simti o senzatie de arsura. Bicarbonatul neutralizeaza acidul si amelioreaza senzatia de arsura.
Amelioreaza discomfortul creat de pietrele la rinichi

Acidul uric poate duce la formarea pietrelor la rinichi. Consuma regulat bicarbonat de sodiu cu apa si nu numai ca vei dizolva pietrele la rinichi, dar vei preveni formarea pietrelor noi. Cere sfatul medicului daca problema persista.

Acesta este un test pentru acidul gastric scazut

Poti sa verifici acidul gastric consumand 230 ml de apa cu un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu. Daca elimini gazele din stomac in 5 minute, nivelul acidului este in regula. Este recomandat sa faci acest test pe stomacul gol pentru cele mai bune rezultate. Nivelul scazut de acid gastric este in stransa legatura cu subnutritia de proteine care poate cauza anumite boli.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *