Search for content, post, videos

Acest om a scapat de diabet fara ajutorul medicinei. Ce a consumat

Dupa ce a fost diagnosticat cu hipertensiune si diabet cu 4 ani in urma, un om a decis sa puna capat tratamentelor conventionale, cautand un remediu in natura, iar in final a reusit.

Spre mirarea sa, a aflat ca sufera de diabet in mod accidental. Mai exact, ii era sete mereu, iar atunci cand si-a facut analizele, rezultatele au aratat ca nivelul de zahar din sange era foarte ridicat-ajunsese la 29, insemnand ca pancreasul sau nu mai functiona asa cum trebuie. I-a fost prescris tratamentul cu insulina imediat. De asemenea a inceput sa se antreneze zilnic in acea perioada.

Dar nici tratamentul de care avea parte si nici efortul fizic depus nu ii imbunatateau situatia. Ba chiar s-a inrautatit.

Atunci a decis sa inceapa un nou capitol in viata sa. Era revelionul, iar el urmarea o emisiune la televizor ce prezenta un doctor care a consumat doar alimente crude timp de 12 ani. Pana la sfarsitul emisiunii deja era determinat sa incerce aceasta metoda.

Primul lucru pe care l-a cumparat a fost un blender.

Prima saptamana a fost cea mai grea; erau multe tentatii in calea sa, dar a trecut cu bine de prima etapa, iar rezultatele nu au ezitat sa apara- nivelul de zahar din sange a scazut la 5.

Mai jos iti prezentam reteta sucului sau preferat:

Ingrediente:

– 5 banane
– 2 mere
– 2 kiwi
– o mana de salata verde
Mod de preparare

Pune toate ingredientele intr-un blender apoi amesteca cu jumatate de litru de apa. Consuma jumatate din acest suc imediat ce te trezesti, iar restul in timpul zilei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *