Search for content, post, videos

7 simptome pe care femeile nu au voie sa le ignore!

Femeile functioneaza si gandesc diferit in comparatie cu sexul tare. De cele mai multe ori, cand le supara ceva, aleg sa ignore simptomele sau sa le trateze superficial. Iata 7 simptome care nu trebuie ignorate de femei: 
1. Oboseala extrema. Indiferent de ritmul alert in care se desfasoara fiecare zi din viata unei femei, nu trebuie sa ajungeti la epuizare. E posibil ca de multe ori sa omitem acest detaliu definitoriu in mentinerea starii de bine si a unei vieti sanatoase. Oboseala extrema poate fi un buton de alarma pentru semnalarea unor serii de probleme de sanatate. Depresie, conditii de tiroida sau diabet zaharat sunt doar cateva dintre bolile ce au ca simptom oboseala. Daca starea de epuizare nu disparea in urma odihnei, incercati cateva exercitii fizice si o dieta sanatoasa.

2. Dureri abdominale. Usoarele dureri abdominale ce pot aparea zilnic sunt trecute usor cu vederea sau chiar putem spune ca ne-am obisnuit cu ele. Dar atunci cand apare o stare constanta de balonare si discomfort al stomacului, poate fi vorba de afectiuni serioase, cum ar fi un ulcer gastric sau probleme cu vezica biliara. Nu lasati durerile va strice ziua  si consultati medicul de indata.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *