Search for content, post, videos

5 exercitii usoare ca sa scapi de celulita

Iata cateva exercitii care pentru combaterea celulitei, care ne fac pielea mai ferma si mai tonfiata pentru a ne simti si sa arata mult mai tineri. Acestea sunt:

Exercitiul 1 contra celulitei – Primul exercitiu vrea sa ajute la imbunatatirea circulatiea din zonele cu probleme.Tonifica si detensioneaza zona, este extreme de efficient. Stati in genunchi jos pe podea. Inclinati corpul inainte in asa fel incat si coatele sa atinga podeaua. Acum ar trebui sa formati un fel de arc. Indreptativa spatele. Ridica unul din picioare sus in spatele tau si mentine intr o linie dreapta cu spatele, apoi usor ridicati-l mai sus pentru a forma un unghi cu podeaua. Facand asta, iti folosesti tendonul de la genunchi care se intinde de la bazin pana aproape de genunchi.

Exercitiul 2 contra celulitei – Asezati-va pe podea pe burta. Mentine capul intre brate. Asezati ambele solduri pe podea. Asigurati-va ca osul soldului este inca pe podea si ridicati usor piciorul stang. Repetati asta de 6-8 ori. Apoi schimbati piciorul si repetati exercitiul. Faceti intreg exercitiul de 2 – 3 ori.

Exercitiul 3 contra celulitei – Asezati-va pe un scaun fara roti. Indoiti genunchi la un unghi de 90 de grade si mentineti picioarele pe podea. Puneti o patura intre coapse. In timp ce strangi patura intre picioare, expira ca si cum ai incerca sa presezi interiorul pilotei. Respira normal si apoi incearca sa ti mentii respiratia un minut. Relaxeaza-te. Acest exercitiu lucreaza in interiorul coapsei. Celulita

Exercitiul 4 contra celulitei – Acest exercitiu lucreaza partea exterioara a coapselor si a soldurilor. Asezati-va pe un scaun la fel ca la exercitiul precedent. Asezati-va palmele in exteriorul genunchilor. Impingeti genunchii in exterior ca si cum ati incerca sa va dati palmele la o parte dar in tot acest timp pastrati va bratele si palmele pe loc. Apasati in acelasi timp cu mainile pentru a mentine pozitia coapselor. Pastrati aceasta pozitie pentru un minut in timp ce respirati normal.

Exercitiul 5 contra celulitei – Luati aceeasi pozitie ca pentru exercitiile 3 si 4 in timp ce stati pe un scaun. Puneti mainile pe scaun la spatele dumneavoastra. Ridicati si intindeti piciorul drept. Respirati normal si mentineti pozitia pentru 30 de secunde. Lasati incet piciorul drept jos si repetati exercitiul cu piciorul stang respirati normal si mentineti pozitia pentru 30 de secunde. Acest exercitiu are in vizor partea superioara a coapselor.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *