Search for content, post, videos

5 alimente chinezesti pe care trebuie sa le eviti cu orice pret. Sunt pline de pesticide, plastic si chimicale producatoare de cancer

O mare parte din alimentele importate in SUA vin din China. Motivul pentru care este necesar importul alimentelor din China, desi SUA are destule resurse, este ca produsele din China sunt mai ieftine, dar unele dintre ele iti pot pune sanatatea in pericol.

Mai jos va prezentam 5 alimente din China pe care trebuie sa le eviti cu orice pret!

1. Pestele Tilapia

Pana la 80% din peste vine din China. Acest tip de peste mananca aproape orice (asemenea porcilor) si traieste in apele poluate ale Chinei. Ba chiar mai mult, nimeni nu stie cu certitudine cum este hranit acest peste. Un studiu arata ca pestele Tilapia este mai nesanatos decat baconul.
2. Pestele Cod

Alt tip de peste care vine din apele poluate ale Chinei este Codul.
3. Sucul de mere

China este cunoscuta pentru tratarea fructelor si legumelor cu o multitudine de pesticide si pentru adaugarea toxinelor in produse. Asadar, daca ai pofta de suc de mere, cumpara mere organice si prepara-l la tine acasa.
4. Ciuperci procesate

Nimeni nu stie cum sunt crescute aceste ciuperci. Cel mai indicat este sa cumperi ciuperci crescute local dintr-un loc de incredere.
5. Usturoi chinezesc

Acelasi lucru este valabil si in cazul usturoiului. Acesta poate contine pesticide daunatoare, cum ar fi bromura de metil. Usturoiul nu este atat de greu de crescut la tine acasa, asa ca fie incepi sa il cultivi in propria gradina, fie il cumperi de la un magazin de incredere care vinde usturoi organic.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *