Search for content, post, videos

4Femina: Si simti ca nu mai iei anticonceptionale!

Descoperite in anii 60, pilulele anticonceptionale sunt cea mai raspandita metoda contraceptiva. Ele nu sunt  folosite ca tratament, ci sunt recomandate de medicii ginecologi femeilor sanatoase, pentru a impiedica un proces natural: ovulatia. Cu scopul de a preveni o sarcina nedorita, femeile intervin in functionarea normala a organismului lor. Si dupa cum bine stim, orice modificare adusa functiilor naturale ale organismului poate avea efecte negative, uneori dintre cele mai severe.

Pilula contraceptiva este una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului XX: este usor de folosit, ofera protectie maxima impotriva riscului de sarcina, regleaza circul menstrual si reduce durerile menstruale chiar pana la disparitie. In plus, trateaza acneea cu cauza hormonala si poate fi folosita pentru a opri menstruatia atunci cand se doreste acest lucru. 

Dar lista interminabila de efecte adverse pe care le poate da, prezenta pe prospectul oricarei marci, pune pe ganduri orice femeie, atunci cand are de ales intre diversele metode de protectie impotriva sarcinii. Printre efectele secundare se numara contactele sexuale dureroase, orgasmele diminuate in intensitate sau inexistente, scaderea libidoului, cresterea in greutate si suprasolicitarea ficatului.

Cu toate ca este cea mai sigura metoda de contraceptie, cu un indice de siguranta de 98-99 %, multe femei refuza sa ia pilula, dupa ce sunt informate in legatura cu  efectele negative la care sa se astepte. Le recomandam femeilor care vor sa foloseasca anticonceptionale si celor care deja folosesc, sa le ia impreuna cu suplimentul alimentar 4Femina – unicul supliment alimentar care inlatura efectele secundare generate de contraceptia hormonala.

4Femina este solutia ideala pentru a te simti bine si a ramane sanatoasa, in timp ce folosesti cea mai sigura si comoda metoda de contraceptie. De asemenea, este suplimentul alimentar care inlocuieste lista lunga de suplimente de vitamina C, acid folic si hepatoprotectoare, recomandate femeilor care folosesc contraceptia orala. 4 Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, iar starea organismului este vizibil imbunatatita.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *