Search for content, post, videos

10 Beneficii ale uleiului de masline. Cum iti poate salva viata

Exista o legenda conform careia maslinul a fost daruit de catre zeita Athena, omenirii. Homer spunea despre uleiul de masline ca ar fi aur lichid, oare chiar asa sa fie?

 

Uleiul de masline este ca un medicament natural care lupta impotriva a mai multor afectiuni in acelasi timp.

 

Iata 10 beneficii ale uleiului de masline:

 

Reduce riscul de accident vascular cerebral. Uleiul de masline contine acid oleic care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui in creier, iar efectele sale se pot opserva mai ales la persoanele varstnice care de-a lungul vietii au avut o dieta bogata in consumul de ulei de masline.

 

Vindeca sau reduce acneea. Prin utilizarea uleiului de masline si al unui scrub, poti vindeca sau reduce semnificativ acneea sau punctele negre datorita continutului sau.

 

Lupta impotriva cancerului la san. Uleiul de masline contine fitochimicale, iar acestea lupta impotriva celulelor canceroase.

 

Imbunatateste memoria. Unele cercetari au relatat ca uleiul de masline poate preveni sau poate ajuta in cazul pierderilor de memorie care insotesc boala Alzheimer.

 

Imbunatateste aspectul pielii din interior catre exterior. Consumul de ulei de masline zilnic, ajuta pielea sa ramana frumoasa si sanatoasa.

 

Poate fi un bun supliment de vitamine. Doar doua linguri de ulei de masline pe zi, pot inlocui aportul de vitamina E , oferind in acelasi timp si celealte beneficii ale uleiului de masline.

 

Ajuta impotriva bolilor degenerative. Uleiul de masline contine antioxidanti care au puterea de a reduce impactul bolilor degenerative din corpul tau.

 

Minimizeaza celulita. Daca folosesti un mix din zat de cafea si o lingura de ulei de masline, aplicand prin masaj pe zona dorita, poti minimiza aspectul de coaja de portocala.

 

Previne caderea parului. Daca inlocuim uleiul de masline cu alte produse care sunt pline de substante chimice daunatoare, poti reduce caderea parului si deteriorarea lui.

 

Pastreaza buzele moi. Putem combina ceara de albine cu ulei de masline, in parti egale, iar apoi acest amestec putem sa-l aplicam pe buze cu degetul, oferind hidratare, vitaminizare, protectie si un aspect placut buzelor.

 

<

3 comments

 • <cite itemprop="author">Cami Camelia</cite>

  cind si cite linguri se ia pe zi.

 • <cite itemprop="author">Alexucu Andrey</cite>

  doua linguriţe pe zi……..se specifica in textul de mai sus

 • <cite itemprop="author">Irina Pancu</cite>

  Ulei de masline bio extravirgin direct din Grecia!

  Vand ulei de masline bio extravirgin direct din Grecia fara intermediari.

  Ulei de masline Koroneiki bio extra virgin din Grecia este obtinut din prima presa si are certificat de calitate, fiind produs in ferma noastra bio.

  In alimentatie poate sa inlocuiasca uleiul normal, iar acest ulei de masline Koroneiki bio extra virgin din Grecia are efect garantat anti-imbatranire, previne cancerul, etc.

  Vezi detalii pe: UleiBioMasline.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *