Search for content, post, videos

Transforma gogosile de post in delicatese! 2 retete delicioase si sanatoase

Gogosile raman desertul suprem in conceptia multora, in ciuda simplitatii lor. Se prepara rapid, din cateva ingrediente, dar intrec cu mult gustul delicateselor sofisticate din bucatariile cu pretentii, iar romanii se “topesc” efectiv dupa ele. Nu ocoli gogosile de post in meniul tau! Desi fara oua, lapte, unt si alte ingrediente de origine animala, gogosile par sa nu fie atat de pufoase si gustoase, am pregatit pentru tine doua retete vegetariene, care-ti vor schimba rapid parerea despre aceste deserturi!

1. Gogosi parfumate si aromate

 

 

Ingrediente:

  • 1 1/2 cani faina
  • 120 g nectar de agave
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 vf de cutit de sare
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 3/4 cana lapte de soia
  • 1 lingurita otet din cidru de mere
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/4 cana sos de mere (applesauce)
  • 1/4 cana ulei de cocos

Mod de preparare:

Combina toate ingredientele uscate intr-un bol. Pune un vas pe foc si adauga in el, pe rand, ingredientele umede. Lasa-le 2-3 minute, pana incep sa fiarba. Stinge focul si toarna totul peste ingredientele uscate, amestecand si framantand pana se formeaza un aluat moale. Formeaza gogosi rotunde, pune-le intr-o tava cu hartie de copt si baga-le la cuptor, timp de 12 minute, la 180 grade Celsius. Lasa-le sa se raceasca, topeste putina ciocolata neagra si tavaleste-le prin glazura obtinuta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *