Search for content, post, videos

Supa cu praz, carne si coniac

Supa cu praz este gustoasa, sanatoasa si hranitoare. Se poate pregati fara carne pentru perioadele de post sau pentru vegetarieni, este usor de facut si lispita de probleme in ceea ce priveste numarul de calorii.

Ingrediente

250g slanina ajumata
500 g carne de vita si porc
150 ml ulei
500 g suc de rosii
2 fire de praz
1 lingura bulion
1 paharel coniac
piper
boia
sare

Mod de pregatire

Se curata si se spala prazul. Se taie slanina afumata feliute, prazul marunt iar carnea, spalata in prealabil, in cuburi.

Se pun la inabusit carnea si slanina, iar cand s-au inmuiat se adauga prazul.Se stinge cu sucul de rosii si 2 litri de apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mediu pana cand carnea se patrunde bine.

Dupa ce carnea este fiarta se adauga bulionul, boia, sare si piper dupa gust. Dupa cateva clocote se ia vasul de pe foc, se toarna coniacul si se acopera cu un capac.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *