Search for content, post, videos

Simplu si rapid! Cum sa gatesti rulouri de vinete cu branza in sos de rosii

Legumele si fructele ar trebui sa se regaseasca in alimentatia ta in orice sezon, motiv pentru care iti propunem sa incerci o reteta delicioasa si usor de pregatit, precum rulourile de vinete cu branza.

Ai nevoie de:

– doua vinete mici
– ulei pentru uns
– doua polonice de sos de rosii
– doua linguri de parmezan razuit

Ingrediente pentru umplutura

– 150 de grame de branza feta
– trei frunze de menta
– o legatura de marar
– o legatura de patrunjel
– piper

Mod de preparare:

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa pregatesti rulori de vinete cu branza este sa le tai coditele si mai apoi sa te tai sub forma de felii subtiri, de circa 1, 5 cm. Unge-le cu ulei pe ambele parti si prajeste-le intr-o tigaie grill circa trei minute pe fiecare parte.

Pentru a prepara umplutura amesteca branza cu verdeturile tocate marunt si cu putin piper. Adauga sare daca e necesar si tine pasta obtinuta la frigider.

Intr-un vas termorezistent pune un polonic de sos de rosii, cat sa obtineti un strat subtire pe fund.
Ia fiecare felie de vanata, adauga cate o lingurita din umplutura pe capatul ingust si ruleaza. Aseaza ruloul in tava, peste sosul de rosii iar cand ati terminat turnati din nou sos de rosii pe fiecare rulou.

Da tava la cuptor, la 200 de grade, pentru 15 minute. Presara parmezan ras pe fiecare rulou si mai tine tava la cuptor timp de zece minute, pana cand acesta e topit.
Pofta buna.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *