Search for content, post, videos

Secretele celui mai delicios hummus

Hummusul este un preparat popular al bucatariei orientale, care ne-a cucerit insa rapid si pe noi, romanii; in plus, acest fel de mancare este apreciat in perioadele de post, dar si in dietele vegetariene.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa impartasim cu voi secretele unei retete desavarsite, cu ajutorul carora sa ii surprinzi mereu pe cei dragi.

1. Alege sa folosesti in reteta nautul uscat
Chiar daca tentatia de a folosi conservele de naut din comert este mare, cel mai bine ar fi sa mergi pe varianta clasica si sa alegi nautul uscat. Boabele de naut se spala de cateva ori in apa rece, apoi se lasa la hidratat, preferabil de seara pana dimineata, dupa care se pune la fiert.

2. Paseaza nautul imediat dupa ce s-a fiert
Daca astepti prea mult si nu pasezi nautul imediat dupa ce a fost gatit, adica cat timp e inca fierbinte, risti sa obtii un preparat cu cocoloase.

CONTINUAREA PE GHID-CULINAR.RO

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *