Ingrediente 4 portii :
4 jumatati de pui fara piele si dezosate;
3 linguri de lapte batut;
1 cana cu nuci macinate fin;
1 / 2 ceasca pesmet fin;
1 lingurita de sare;
2 linguri ulei;
6 cani salata verde rupta;
4 cani de spanac rupt;
1 cana de branza;
rosii cherry taiate în jumatate;
Pregatire salata de pui :
Bateti putin pieptul de pui pentru a avea o grosime acceptabila la prajit. Combinati nucile , pesmetul si sarea într-un vas. Dati pieptul de pui prin amestec.
Se toarna ulei intr-o tigaie mare si lasati la foc mediu. Adaugati carnea de pui, si prajiti cam 3 minute pe fiecare parte sau pana se face o crusta aurie. Luati pieptul din tigaie si taiati felii subtiri.
Amestecati salata cu spanacul pe 4 farfurii. Presarati branza si adaugati deasupra feliile de rosii si feliile de pui.