Search for content, post, videos

Pangasius

Cum preparam fileul de pangasius?

Ingrediente: 2 bucati file pangasius (400-500g); 15 g     ghimbir

proaspat, maruntit; 1 lamaie mare; 2 cuisoare; usturoi tocat fin; 2 cepe; 2 ardei  rosii mici, maruntiti; 3 linguri funze de coriandru, tocate

Pentru sos: 2 linguri  zeama

de lamaie; 1.5 linguri sos de soia; 1 lingurita sos de peste

Sosul se prepara amestecand zeama de lamaie cu sosul de soia

si sosul de peste. Cele 2 bucati de pangasius se aseaza pe cate o bucata de

folie, se condimenteaza bine cu toate ingredientele prezentate mai sus, iar la

sfarsit se adauga sosul.

Se impacheteaza bine si se introduc in cuptorul incins la

180 grade, timp de aproximativ 10-15 min.

Sugestie de servire: Se serveste cu garnitura de orez sau de

spanac.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *