Search for content, post, videos

Pandispan cu visine si caise

Din meniurile de vara nu trebuie sa lipseasca aceasta reteta rapida si delicioasa de prajitura!

Ingrediente

Blat
8 oua
8 linguri zahar tos
1 esenta vanilie
1/2 plic praf de copt
8 linguri faina
1 lingura cacao
3 linguri ulei
Suplimentar
caise
visine
zahar tos
zahar pudra

Preparare

Fructele se spala, apoi li se scot saburii. Peste visine se pune zahar tos dupa gust.

Separa albusurile de galbenusuri si puen albusurile intr-un bol incapator, degresat si bine uscat. Mixeaza-le cu un praf de sare, pana obtii o bezea consistenta.

Separat, pune galbenusurile cu zaharul si mixeaza-le pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga uleiul si incorporeaza-l ca la maioneza.

Amesteca cele doua compozitii cu mare grija – trebuie de fapt ca amestecul de galbenus sa se puna peste bezea, incorporand de jos in sus cu un tel, ca sa ramana compozitia aerata.

Dupa acest pas se adauga si faina cernuta si amestecata cu praf de copt, treptat, cate o lingura, amestecand la fel de jos in sus.

CONTINUAREA PE GHID-CULINAR.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *