Search for content, post, videos

Iti lingi degetele de placere! Cum gatesti piept de pui acordeon cu spanac si ricotta

Ai ramas in pana de idei si chiar nu mai stii ce sa gatesti? Iti propunem sa gatesti o reteta super simpla de piept de pui acordeon umplut cu spanc si ricotta.

Ai nevoie de cateva ingrediente:

– doua bucati de piept de pui
– o lingura de ulei
– 50 de grame de spanac proaspat
– 50 de grame de branza ricotta
– cascaval ras
– sare
– piper
– boia dulce

Mod de preparare:

Spala bine frunzele de spanac, dupa care frige-le intr-o lingura de ulei pana ce scade in volum considerabil.
Ulterior, adauga branza ricotta si mai asteapta sa se faca timp de un minut. Asteapta sa se raceasca.
Intre timp, spala si taie pieptul de pui in jumatati, cresteaza-le adanc pe latime si umple-le cu o compozitie de spanac si ricotta in taieturile facute.

Citeste si:

Dana Rogoz iti dezvaluie secrete din bucatarie! Cum sa gatesti trei retete cu iaurt

Condimenteaza cu sare si piper, adauga cascaval ras si mai apoi presara boia dulce.
Lasa totul la cuptor pentru 30-35 de minute, la temperatura de 200 de grade sau pana cand puiul s-a rumenit bine.
Pofta buna!

P.s Poti servi aceasta de reteta de pui acordeon cu branza ricotta si spanac cu o salata de muraturi ori de varza. Va fi pur si simplu delicios.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *