Search for content, post, videos

Delicios si rapid! Cum sa gatesti piure de mazare cu sos pesto! E mai simplu decat crezi

Daca te-ai plictisit de mancarurile clasice si vrei sa-ti rasfeti simturile cu un preparat delicios iti propunem sa incerci piure de mazare cu sos pesto, o reteta delicioasa si usor de facut.

Ai nevoie de:

– 300 de grame de mazare fina
– 50 de ml de ulei de masline
– un catel de usturoi
– sare
– piper

Mod de preparare:

Tot ce trebuie sa faci este sa oparesti mazarea in apa cu sare, pana cand aceasta se va ridica la suprafata, dupa care strecoar-o.

Combina mazarea, in blender, cu usturoiul tocat cat mai marunt, iar mai apoi adauga uleiul de masline treptat, precum si sosul pesto, sarea si piperul.

Poti consuma piureul de mazare cald sau rece, cu garnitura de carne sau chiar simplu, pe o felie de paine prajita, daca tii post.

Ba mai mult, daca iti vin prieteni in vizita si vrei sa-i rasfeti cu un preparat fancy incearca pastrav la cuptor cu piure de mazare. Pestele trebuie doar sa fie curatat bine, iar mai apoi sa-l asezonezi cu sare si piper, precum si lamaie, marat si alte condimente preferate. Ba mai mult, atunci cand bagi pastravul la cuptor poti pune si cateva rosii cherry, pe care le poti folosi ulterior pentru decor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *