Search for content, post, videos

Cum sa gatesti ca Natalie Portman! Reteta acesteia de tocana picanta cu naut e dementiala

Daca actrita ta preferata este Natalie Portman ori pur si simplu esti indragostita de naut, iti propunem sa incerci reteta ei de tocana picanta.

Celebra actrita a devenit vegetariana pe cand avea doar noua ani, iar recent a adoptat dieta vegana, unul dintre preparatele ei preferate fiind tocana picanta cu naut.

doua linguri ulei de masline
doi catei usturoi
un dovlecel mare
doua conserve rosii in bulion (800 g)
o conserva naut (400 g)
sare
fulgi de ardei iute
patrunjel, pentru garnisit

Mod de preparare:

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa pregatesti tocana cu naut este sa tai dovlecelul sub forma de cuburi si sa-l frigi la foc mediu cu usturoi maruntit si un praf generos de sare, timp de cateva minute.

Adauga apoi rosiile intregi in bulion si zdrobeste-le usor cu o spatula sau lingura de lemn.

Adauga nautul si potriveste de sare, apoi lasa tocana de naut la fiert pentru 20-25 de minute, la foc mic.

Serveste tocanapicanta cu naut peste o portie generoasa de orez simplu.

De asemenea, daca adori ardeii copti ii poti adauga si pe ei in tocana, insa este important ca mai inainte sa-i coci si sa-i decojesti.

In cazul in care nu esti adepta unui regim alimentar vegetarian, poti consuma aceasta tocana cu carne de pui ori de vita, pentru un gust delicios.

Pofta buna!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *