Search for content, post, videos

Cum sa faci friptura de porc frageda

Friptura de porc demonstreaza cat de important este modul in care este perparata.

Bineinteles, poti cumpara cea mai scumpa si cea mai buna carne de porc, insa daca nu stii cum sa o prepari vei avea in farfurie bucati arse sau uscate de friptura, fade, fara niciun gust.

Saramura este prima arma impotriva uscaciunii carnii. Un bait bun va oferi chiar si intr-o ora umezeala de care carnea are nevoie pentru a se gati bine pe o tigaie/gratar fierbinte.

Urmatoarea arma secreta este sa acoperi carnea pana la finalul prepararii ei. In acest fel carnea va fi patrunsa bine pe toate partile.

Ultimul, insa nu cel de pe urma, nu complica lucrurile. Sarea, piperul si uleiul de masline vor oferi o savoare minunata, naturala.

De ce ai nevoie

– 2 cesti de apa fierbinte;

– 3 linguri de sare kosher

– 1 lingura de boabe de piper;

– 1 ceasca de gheata zdrobita;

– 4 fripturi de porc, 2,5 cm grosime;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *