Search for content, post, videos

Cum sa faci cea mai buna si mai pufoasa omleta. Secrete pentru textura si gust

Daca vrei sa faci cea mai buna omleta care sa fie cat se poate de gustoasa si totodata sa aiba o textura pufoasa, afla ca exista cateva secrete pe care putina lume le stie.

Asadar, pentu cea mai buna omleta pufoasa, in primul rand, trebuie sa bati separat albusurile si galbenusurile de la oua. Dupa aceea, spuma obtinuta de la albusuri se amesteca cu galbenusurile batute. Acest amestec se bate cat se poate de bine si apoi se pune la frigider timp de 15 minute. Intre timp, intr-o tigaie bine incinsa, se pune ulei de masline si se lasa sa se infierbante.

Amestecul din frigider se scoate si se toarna in tigaia incinsa. Dupa ce partea de jos a amesteculuis-a rumenit, deasupra omletei se toarna circular lapte.

Se toarna aproximativ o cana de lapte pe deasupra intregii omlete si imediat dupa aceea se intoarce in tigaie pentru a se gati si pe cealalta parte.

Peste o astfel de omleta pufoasa pot fi adaugate felii subtiri de cascaval, pentru o textura mai tare.

Astfel se gateste cea mai buna si mai pufoasa omleta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *