Search for content, post, videos

Cum sa faci cea mai buna ciorba de loboda! Ingredientul minune ce-i confera savoarea unica

Primavara este, fara doar si poate, anotimpul in care natura se trezeste la viata, dar este si perioada in care corpul tau are nevoie de detoxifiere si te poti rasfata cu legume la preturi rezonabile.

Cum soarele incepe sa ne rasfete din ce in ce mai mult iti propunem sa te rasfeti din plin cu legume si fructe, iar nelipsita de pe masa ta ar trebui sa fie, in aceasta perioada, ciorba de loboda.

Usor de preparat si foarte gustoasa, ciorba de loboda este ideala si pentru persoanele care tin post, dar si pentru cele care au nevoie de un boost de vitamine si minerale.

Ingrediente necesare pentru ciorba de loboda:

– 8-10 legaturi de loboda
– 3 legaturi de ceapa verde
– 2 morcovi mici
– 1 legatura de patrunjel
– 1 legatura de marar
– 1 legatura de leustean
– 3 linguri de ulei de floarea soarelui sau de masline
– 1 litru de bors
– 2 linguri de orez
– sare
– piper

Extra tips: pentru a-i conferi un plus de savoare adauga o legatura de ceapa verde.

Mod de preparare ciorba de loboda:

Pentru a preapara ciorba de loboda trebuie sa tai marunt ceapa verde si sa o calesti in putin ulei, intr-o oala adanca, dupa care sa adaugi morocovul trecut prin razatoare si loboda, care trebuie, de asemenea, maruntita.

Adauga apa, cam doua treimi din oala, dupa care asteapta sa fiarba.

Cand e gata, adauga borsul, care a fost fiert separat inainte si orezul. Mai lasa sa fiarba timp de zece minute, dupa care adauga patrunjel, marar si leustean, toate taiate marunt.

Nu uitati sa condimentati cu sare si piper, iar apoi opriti focul.
Daca nu tineti post, puteti servi ciorba de loboda cu smantana si dreasa cu oua.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *