Search for content, post, videos

Cum gatesti corect pestele! Secretul pe care ar trebui sa-l stie orice gospodina

Dupa ce te-ai infruptat cu fel si fel de preparate de pe masa de Paste si te-ai ingrasat, cel mai probabil cateva kilograme, ai nevoie de cura de detoxifiere.

Astfel, pentru a-ti detoxifia organismul, pe langa fructe si legume, poti sa consumi si peste, insa trebuie sa stii cum sa-l prepari, intrucat fiecare tip are nevoie de un tratament termic in functie de textura si continutul de grasime.

Asadar, pentru a te bucura de un preparat delicios trebuie sa alegi peste de calitate, proaspat. Ca sa-ti dai seama ca acesta indeplineste conditiile trebuie ca pestele sa aiba ochii luciosi si clari, iar mirosul sa nu fie foarte puternic.

De asemenea, pestele ar trebi sa fie gatit imediat ce ajungeti cu el acasa. Pana cand va apucati de treaba trebuie sa stea la rece, invelit in folie de plastic si apoi pus intr-o punga.

In cazul in care nu aveti de gand sa-l gatiti in ziua in care l-ati cumparat trebuie sa tineti cont de faptul ca temperatura din frigiderele casnice nu este suficient de mica pentru peste. Puneti-l intr-o bol cu gheata pentru a va asigura ca va fi inca comestibil cand doriti sa-l gatiti.

Daca gatiti ton nu trebuie sa-i scoateti pielea in timpul gatitului, iar somnul este musai sa fie gatit la cuptor, amestecat cu un praf de malai si praf de copt, pentru a prinde o crusta apetisanta.

De cealalta parte, daca alegeti sa gatiti calcan, peste spada sau halibut este musai sa fie preparat la cuptor cu ierburi aromatice si cu un cubulet de unt alaturi.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *