Search for content, post, videos

Chef Catalin Scarlatescu te invata cum sa pregatesti cea mai buna reteta de drob de miel! Te lingi pe degete de placere

Nelipsit de pe masa de Paste este, fara doar si poate, drobul de miel, insa daca vrei sa-ti surprinzi invitatii cu un preparat delicios opteaza pentru reteta mostenita de chef Catalin Scarlatescu de la bunica lui.

Asadar, daca te-ai plictisit de retetele clasice pe care le-ai tot incercat si-ti doresti sa incerci ceva nou alege sa prepari reteta lui Catalin Scarlatescu, un cunoscut bucatar, ce te va ajuta sa-ti dai gata musafirii.

Ai nevoie de:

• organele de la un miel: ficatul, rinichii, plamanii, inima;
• 250 grame carne de miel;
• 400 grame ceapa si usturoi verde;
• 400 grame marar si patrunjel verde;
• oua batute (pentru fiecare 1 kilogram de compozitie folosesc opt oua batute);
• sare, piper;
• ulei de floarea soarelui;
• prapure

Mod de preparare:

Spala si curata bine organele si carnea de miel, dupa care taie-le sub forma de cuburi mari si caleste-le in tigaie cu ulei de floarea soarelui, sare si piper. Cand s-au fiert, lasa-le deoparte la scurt. Imparte compozitia intr-un sfert, pe care trebuie sa-l tai sub forma de cuburi mari, iar cealalta trece-o prin masina de tocat.

Toaca marunt ceapa si usturoiul verde, dupa care caleste-le in tigaie. Asteptati sa se evapore apa din tigaie, dupa care adauga mararul si patrunjelul tocat fin.

Pentru fiecare 1 kilogram de compozitie amestecati 8 oua batute omleta. Asezonati cu sare si piper dupa gust, dupa care inveliti compozitia intr-un prapure si dati la cuptor la 140 grade Celsius, pentru 50 de minute.

Serviti rece si, optional, cu mustar alaturi.

Pofta buna si Paste fericit!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *