Search for content, post, videos

Buzunar crocant cu umplutura din bacon si piept de pui

Acest fel de mancare poate fi inclus atat la aperitive cat si la felul doi. Este foarte gustos si usor de prepararat.

Ingrediente

1 pachet de aluat frantuzesc
200 gr.de bacon
30 gr. margarina/unt
3 bucati de piept de pui
1 ceapa
100 ml. de smantana
2 oua + un galbenus pentru uns
sare
piper
patrunjel

Mod de preparare

Prajiti carnea taiata cubulete si baconul in unt.
Adaugati ceapa taiata felii, cand se inmoaie adaugati ouale barute, smantana , sarea si piperul. Lasati la foc mic 3-4 minute. Adaugati putin patrunjel maruntit.
Taiat aluatul in dreptunghiuri. Puneti umplutura pe jumatate din ele si acoperiti cu cealalta. Apasati marginile cu ajutortul unei furculite.
Ungeti buzunarele cu galbenusul batutsi le perforati cu furculita.
Coaceti in cuptor, incalzit in prealabil, aproximatic 15-20 de minute.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *