Search for content, post, videos

Budinca de macaroane cu nuci

Este un desert ideal pentru acest anotimp. Budinca de macaroane cu nuci poate fi servita dupa o friptura inabusita.

Ingrediente pentru 4 portii

125 g macaroane
2 oua
un pahar de lapte
un plic de zahar vanilat
30 g unt
300 g nuci
miere lichida
sare

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare conform instructiunilor pe care le gasiti pe pachet, apoi se scurg.

Se bat ouale cu laptele si se adauga zaharul vanilat. Se unge cu unt o forma pentru chec si se pun macaroanele, apoi amestecul de ou cu lapte. Se incalzeste cuptorul si se pune tava cu macaroane in bain-marie in cuptor pentru o ora.

Dupa ce s-a scurs timpul necesar coacerii se sciate de la bain-marie si se acopera. Se lasa la racit, se poate pune si in frigider, cam 30 de minute. Intre timp se taie nucile si se amesteca cu 3-4 linguri de miere.

Se scoate budinca din tava, se taie felii, care se pun pe farfurii. Peste ele se toarna miere, apoi se pun nucile cu miere.
Poale in brau

Spaghete la cuptor

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *