Search for content, post, videos

Barcute de vinete cu salau

Pietele sunt inca pline cu vinete asaca asati va prezentam o reteta deosebita. Acest preparat necesita o atentie mai mare dar va asiguram ca merita.

Ingrediente
2 vinete
200 gr de file de salau
2 fire de ceapa verde (daca nu gasiti puteti folosi ceapa uscata)
2 ardei grasi
4-5 linguri de ulei de masline
o jumatate de lingurita de coriandru
sare
piper

Mod de preparare

Se spala vinetele , se indeparteaza coditele si se tale in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite se soate o parte din miez astfel incat peretii sa ramana grosi cam de 1 cm. Se presara sare in interior, se intorc invers si se lasa la scurs. Miezul scos se taie cubulete, se presara de asemnea cu sare. Dupa 20 de minute se oparesc in vase diferite vinetele si miezul lor.

Legumele ramase se spala si se curata. Ceapa se taie rondele si ardeii cubulete. Se inabuse in ulei si putian apa legumele si miezul vinetelor, peste care se adauga si pestele taiat cubulete.

Cand amestecul este gata se umple jumatatile de vinete. Se presara coriandru, sare si piper.

Vinetele umplute se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se baga in cuptorul preincalzit unde se coc la foc mediu jumatate de ora.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *