Search for content, post, videos

6 combinatii de alimente care fac preparatele fast-food mai sanatoase

Mancarea de tip fast-food poate avea un impact devastator asupra sanatatii tale. Nu insa si daca reusesti sa gasesti combinatiile potrivite pentru a combate efectele dezastruoase ale „junk food”-ului, reprezentat de pizza, hamburgeri sau sandwich-uri pline de grasimi. Iata mai jos cum poti neutraliza compusii nesanatosi din preparatele servite in mare graba!

1. Hot-dog cu varza murata

Crenvurstul fierbinte ingropat in chifla calda este plin de nitrati, compusi aflati in legatura directa cu aparitia cancerului in 65% dintre cazuri, potrivit statisticilor medicale. Adauga varza murata hot-dogului pentru a anihila efectul nitratilor. Procesul de fermentatie prin care a trecut aceasta o transforma intr-un excelent condiment gustos si salvator.

 

2. Aripioare picante si struguri

Adori sa consumi produsele facute faimoase de colonelul cu ferma de pui in Kentucky? Continutul de grasimi nesanatoase iti poate afecta nivelul de colesterol, insa nu atat de mult, daca ai grija sa consumi struguri proaspeti imediat dupa aceea. Acestia sunt plini de antioxidanti si vor reduce efectele nocive grasimilor saturate asupra organismului tau.

Citeste  continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/xZvthh ) 
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *