Search for content, post, videos

5 reguli esentiale pentru prepararea ceaiului perfect

Daca esti dependent de ceai si il savurezi zilnic cu placere, indiferent de anotimp, este important sa cunosti reteta prepararii perfecte a acestei bauturi, astfel incat sa te bucuri de gustul ei autentic, dar si de nutrientii pe care-i furnizeaza organismului. Daca obisnuiesti doar sa fierbi apa si sa arunci un plic de ceai in cana, lasandu-l sa „zaca” in ea minute in sir sau… pe termen nelimitat, afla ca esti departe de gustul autentic al ceaiului!

1. Foloseste apa plata sau purificata

Evita sa folosesti apa de la robinet in prepararea ceaiului. Urmele de clor din apa potabila schimba gustul bauturii si nu trebuie sa fii un fin degustator pentru a-ti da seama de acest lucru. Incearca sa prepari un ceai cu apa plata sau purificata si vei simti imediat diferenta.

 

2. Foloseste ceai natural, in forma uscata si renunta la plicuri

Desi plicurile de ceai cu pulbere din plante sunt mai practice, intrucat pot fi utilizate oriunde, oricand, specialistii sustin ca cele mai sanatoase, gustoase si aromate ceaiuri sunt cele cumparate in forma naturala, uscata.
Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/7ReanZ )

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Viorel Parache</cite>

    Un
    ţel adevărat îţi dă aripi – dacă nu simţi că ai aripi, înseamnă că nu ţi-ai
    cristalizat bine ţelul. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut
    pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani
    în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de
    comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de
    email: delgeobvro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *