Search for content, post, videos

Zone erogene dementiale, ignorate pe nedrept!

Sanii, zona intima, gatul, buzele si… cam atat. La aceste zone erogene se rezuma majoritatea barbatilor in timpul preludiului si al actului sexual, ignorand pe nedrept alte portiuni ale trupului feminin care pot deopotriva sa starneasca placere!
1. Scalpul

Afla-i secretele inainte de a ajunge in pat! Ce fetisuri are in functie de zodie?

O mama se plimba goala zi de zi prin fata fiului ei. Cum isi justifica obiceiul

Chiar daca, in sine, cuvantul „scalp” suna foarte „medical”, in realitate stimularea scalpului poate suscita placeri nebanuite. Scalpul adaposteste mii de foliculi de par, ceea ce echivaleaza cu o multime de terminatii nervoase. Din acest motiv masajele la nivelul capului sunt foarte relaxante si chiar excitante daca sunt efectuate de partenerul de cuplu.

2. Spatele genunchiului

Semne clare ca telefonul tau este ascultat! Ti se intampla zilnic, dar habar nu ai ca asta este cauza

Genunchiul in sine este o zona puternic erogena, insa cea mai „sensibila” portiune este, de fapt, spatele acestuia. In loc sa fie ignorata, spatele genunchiului ar trebui dezmierdat la fel ca zona genitala in timpul unui sex oral.

3. Interiorul coapselor

Partea interioara a coapselor, chiar daca este situata in relativa apropiere pa zonei intime, este in mod nedrept ignorata, desi abunda in terminatii nervoase care pot trezi senzatii nebanuite de placere, daca sunt activate prin mangaieri si saruturi.

4. Cotul

De cate ori nu v-a durut rau de tot atunci cand v-ati lovit in cot? Ei bine, motivul este ca si cotul este o zona foarte sensibila, cu numeroase terminatii nervoase care, „zgandarite”, pot provoca fie placere, fie durere. Stimularea delicata si senzuala a zonei coatelor ofera, insa, doar placere sexuala. Asadar, in loc „sa va doara in cot”, mai bine profitati si de aceasta zona erogena ignorata pe nedrept.

 

17 comments

  • <cite itemprop="author">Mih Nic</cite>

    Crei ca ai vise erotice, pulache, daca iti place si cotul… :))

  • <cite itemprop="author">Mih Nic</cite>

    pariez ca toate sfaturile astea sexy sunt scrise de un basinos care n-a mai avut o capra de pe vremea lui Nea Puiu… Asa mi-au spus si toti amicii care s-au uitat pe ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *