Search for content, post, videos

Zone erogene ale corpului unde-si doresc barbatii sa fie atinsi

 

Avem impresia ca stim exact care sunt zonele erogene, care starnesc excitare, dar se intampla sa uitam de unele dintre ele sau, poate, chiar sa nu stim de ele.

Mai mult de atat, femeile care sunt implicate de ceva vreme in relatii stabile tind mai des sa uite sa-si atinga sexual barbatii in zonele de unde provin cele mai incitante placeri.

1. Cel mai mare organ sexual: pielea

„Cel mai mare organ implicat in sex este, de fapt, pielea”, a declarat profesorul Gloria Brame. „Procesul de excitare este calea naturala a organismului de a acumula caldura corporala prin intermediul circulatiei sangelui. Atingand multe portiuni ale pielii barbatului activeaza procesul de incalzire, la propriu, si sporeste gradul de intimitate”, a adaugat Brame. Asadar, cea mai importanta atingere sexuala nu tine neaparat de o zona anume, ci de mangaierea oricarei zone de piele dezgolita a barbatului, de la brate la piept la spate la talpi (daca nu se gadila).

2. Gatul

Gatul poate fi considerat unul dintre cele mai banale zone erogene ale corpului uman, fie el barbatesc, fie femeiesc. Dar „avem o multime de terminatii nervoase in zona gatului, motiv pentru care ni se face pielea gaina si simtim un fior care se coboara pana la noada cand suntem saturati, ciupiti usor, muscati sau linsi pe gat”, a atras atentia profesorul Gloria Brame.

3. Urechea

Urechea este un organ extraordinar de sensibil atingerii, iar expertii in sexologie recomanda joaca sexuala atat in spatele ei, cat si in interiorul ei. „Cand ma atinge in spatele urechii ma incit de indata. Daca ma si musca usor de lob si-si plimba limba pe marginea urechii, e clar: am erectie”, a confirmat si Adam, in varsta de 31 de ani.

4. Anusul

Exista persoane care considera tabu obiceiul de a se juca sexual cu anusul partenerului. Insa cei lipsiti de inhibitii si prejudecati care au incercat practica s-au declarat de-a dreptul fermecati de placerea indusa. „Imi place cand iubita se joaca in jurul anusului. Un masaj usor cu degetul, umezit cel mai bine, sau chiar cu limba ma innebuneste, mai ales in timp ce-mi face sex oral”, a povestit Iosif, in varsta de 32 de ani.

5. Picioarele

Fie din motive de igiena, fie din simpla neobisnuinta, femeile evita picioarele barbatilor. Insa masajul la picioare poate fi unul dintre cele mai senzuale si intime momente. „A face un masaj la picioare este un gest foarte erotic, dar demonstrezi totodata ca-l iubesti si respecti”, explica Von Reiche, psiholog si psihoterapeut de cuplu din New Jersey.

6. Perineul

Perineul este zona dintre baza penisului si anus. Este o portiune foarte sensibila la stimulare, si multi barbati ajung pe culmile placerii atunci cand acea portiune este masata usor cu degetele chiar in timpul sexului sau a felatiei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *