Search for content, post, videos

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat

Sexologii si astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului are o serie de preferinte in pat si ca exista o serie de lucruri pe care nu le supoarta in timpul sexului. Astfel, zodiile si sexul devin doua lucruri care merg mana in mana atunci cand vine vorba despre momentele fierbinti dintre parteneri.
Asadar, pentru a nu o da in bara in timpul sexului ar fi foarte indicat sa cunosti ce detesta sa i se faca sau sa i se intample in timpul sexului partenerului, in functie de zodia sa.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Berbec

Berbecii urasc sa le fie atinse degetele de la picioare in timpul sexului. Asa ca daca cumva ai vreun foot-fetish, fereste-te sa il pui in aplicare cu un berbec.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Taur

Taurii nu suporta sa se tipe prea mult si prea fals in timpul sexului. Sunt destul de rezervati si cand vine vorba despre sexul „animalic” asa ca aceste lucruri nu sunt indicate.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Gemeni

Gemenii nu suporta sa nu ajunga la climax, in timpul sexului. Asta se intampla pentru ca isi dautot interesul sa isi satisfaca partenerul si asteapta acelasi aport si din partea acestuia.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Rac

Racii nu suporta sexul prea dur. Le place totodata sa dicteze ei cat de agresiv este sexul in pat pentru a se asigura ca ajung pe culmile placerii.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Leu

Leii nu suporta in pat sa fie obligati sa practice pozitii sexuale care le cauzeaza dureri. Pentur ei sexul trebuie sa fie doar placere, nu durere.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Fecioara

Fecioarele nu suporta ca in timpul sexului partenerul sa se strambe prea tare. Au obiceiul de a analiza fetele partenerilor in timpul sexului si nu le place sa fie..oripilate.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Balanta

Balantele nu suporta ca partenerul sau partenera sa miroasa ciudat in timpul sexului. Sunto foarte sensibile la stimuli olfactivi.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Scorpion

Scorpionilor nu le place sa le fie strigat obsesiv numele in timpul sexului. Li se pare ca un astfel de comportament este fals.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Sagetator

Sagetatorilor nu le place deloc sa le fie stimulata zona din spatele genunchilor in timpul sexului. Pentru ei este o senzatie similara cu auzul unei table ce clasa pe care scrasnesc unghii.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Capricorn

Capricornii nu suporta sa auda tipete in alte limbi, in afara de a lor, din partea partenerului in timpul sexului. Nu consider ca joaca in vreun film ci ca isi dau tot interesul sa faca sex.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Varsator

Varsatorii devin cat se opate de sensibili atunci cand vine vorba de zona anala in timpul sexului. Nu le place ca partenerul sa fie „intrusiv” fara sa fie intrebati si pregatiti inainte.

Zodiile si sexul. Ce nu ii place in pat – Pesti

Pestii nu suporta pa partenerul sau partenera sa fie prea cuminti in pat in timpul sexului. Au nevoie de un grad de obraznicie si brutalitate pentru a fi satisfacuti.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *