Search for content, post, videos

Vrei sa nu-ti fure nimeni iubitul? Iata de ce ar trebui sa-ti iei o geanta de firma!

Gentile de calitate, de firma si, evident, scumpe pot tine deoparte femeile care se uita lasciv dupa iubitul tau.

 

O femeie nu trebuie sa gaseasca motive pentru a-si cumpara o geanta noua, de calitate, de firma, mai ales daca dispune de finantele necesare achizitionarii. Insa un studiu inedit arata ca gentile de firma pot face mai mult decat doar sa-ti goleasca buzunarul in timp ce-ti incanta ochii. Vladas Griskevicius, profesor de psihologie si de marketind de la Carlson School of Management din SUA, a descoperit, in urma unor cercetari, ca gentile de firma au un efect psihologic mult mai mare decat banuiau pana acum femeile si barbatii deopotriva.

 

O geanta de firma pe bratul unei femei spune altor femei “Stai departe de barbatul meu” atunci cand el se afla in preajma. La aceasta concluzie a ajuns profesorul Griskevicius dupa ce a “testat” reactia femeilor la cinci tipuri de genti pe care le poarta alte reprezentante ale sexului frumos.

 

In timp ce posetele de calitate inferioara, care epateaza mai putin au transmis un mesaj ambiguu, total lipsit de impunere, cele de firma erau un fel de “statement” prin care purtatoare demonstra ca “Asta e a mea, la fel cum este si el”, mesajul si atitudinea purtatoarei descurajand alte femei sa se uite la partenerul ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *