Search for content, post, videos

Vrei sa atragi atentia barbatilor? Ce trebuie sa faci

Cu cat tocurile pantofilor sunt mai inalti, cu atat o femeie atrage atentia mai multor barbati. Aceasta este concluzia unui studiu realizat la Universitatea din Bretagne-Sud (Franta) si publicat in revista de specialitate “Archives of Sexual Behavior”.

Cercetarea a vizat patru tipuri de experimente care a implicat femei tinere – studente – imbracate identic, dar putand pantofi cu tocuri de inaltimi diferite. Concluzia cercetarii realizate de profesorul Nicolas Guéguen Universitatea din Bretagne-Sud (Franta) a aratat ca cele care au purtat tocuri mai inalte au atras mult mai mult atentia barbatilor de pe strada. Spre exemplu, toate femeile au fost puse sa se plimbe prin oras si sa lase sa le cade o manusa. In cazul femeilor purtand tocurile cele mai inalte, manusa a fost ridicata imediat de barbatii trecatori in 93% din cazuri, in timp ce in cazul femeilor purtand pantofi fara toc rata este de putin peste 60%.

Alegerea de a purta tocuri difera de la femeie la femeie, in functie de stilul ei personal, in functie de locul de munca, in functie de cat are de mers pe jos zilnic, dar si de anotimp.

Totusi, beneficiile purtatului tocurilor este evident in toate mediile, chiar si in cel profesional. Potrivit “Psychology Today”, femeile care poarta tocuri la sedintele de munca prezinta sanse mai mari sa obtina acordul barbatilor din incapere decat cele care nu poarta incaltari cu toc.

Pe de alta parte, in anumite medii, femeile care poarte incaltari cu toc inalt pot avea parte de reactii negative, de reticenta din partea altor femei, in ciuda faptului ca barbatii acorda mai multa atentie acelora incaltate pe tocuri. Totusi, trebuie avut in vedere ca femeile care poarta tocuri atrag atentia sexuala a barbatilor, chiar daca acestia nu se manifesta in mod explicit. In anumite situatii, aceasta nu este mereu de dorit.

Asadar, ramane la latitudinea femeii sa decida cat vrea sa atraga atentia purtand tocuri inalte in functie de propriile ei obiective de moment.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *