Search for content, post, videos

Vrei o viata sexuala mai activa? Uite ce sa faci

Modelul de barbat in casa care gateste, face curat si tine casa in ordine este ideal oricarei femei, insa ceea ce putine stiu este ca viata sexuala cu un astfel de partner este mult mai anosta decat cu un barbat trantor in casa.

 

Un studiu efectuat recent a demonstrat ca barbatii insurati care ajuta la treburile casnice fac mai rar sex cu sotiile lor decat cei insurati care nu se prea omoara cu gatitul, curatenia sau ordinea.

 

„Cuplurile in care partenerii participa la treburile in gospodarie mai mult decat normal, adica isi insusesc si acele treburi care, traditional cel putin, ii revin femeii, fac sex mai rar”, atrage atentia cercetatorul-sef Sabino Kornrich, de la Institutul Juan March din Madrid (Spania).

 

„Pe de alta parte, cuplurile in care barbatul se limiteaza mai degraba la treburile traditional masculine, adica munca lui, plata facturilor, intretinerea masinii spre exemplu, sunt mai activi sexual decat ceilalt.”

 

Rezultatele studiului coordonat de profesorul Kornrich arata ca adoptatea si insusirea rolului traditional potrivit sexului fiecarui partener in cuplu influenteaza dorinta si performantele sexuale.

 

Potrivit unor statistici publicate in „American Sociological Review”, barbatii sustin ca fac sex de 5,2 ori pe luna, in medie, iar femeile de 5,6 ori. Insa frecventa partidelor de sex este mai mare la cuplurile casatorite in care femeia se ocupa de bucatarie, curatenie si cumparaturi, iar barbatul isi face propriile „treburi barbatesti”.

 

 

 

 

loading...
<

4 comments

 • <cite itemprop="author">ardeleanca</cite>

  nu ar trebui sa fie anosta, pt ca si el „barbatul gospodina” avea aceleasi pretentii cind era doar barbat si, sa nu uitam ca nevasta mai trebuia sa aiba grija si de copii, pe linga toate celelalte…

 • <cite itemprop="author">Johny</cite>

  O prostie studiile astea. Daca imi ajut iubita sa termine treburile prin casa, am timp mai mult de sex plus ca si ei ii convine sa fie ajutata si astfel ea rasplateste barbatul. Si eu fac de toate in casa, nu sunt gen barbat trantor si am parte de actiune mai multa.

 • <cite itemprop="author">Cristi.V</cite>

  Johny baiatule ai foarte mare grija cu ajutatul in casa,pt ca daca iti prinde nevastata sau iubita ta slabiciunea dupa aceea o sa si-o ia in cap.O sa-ti spuna ” iubitule fa tu ca eu trebuie sa ma duc la cumparaturi,se face frumoasa si citeva ore bune nu o sa mai auzi de ea”iar cind vine acasa spune ca este foarte obosita si nu mai are chef de nimic,hahaha.
  Am vazut isteti din astia cu gramada ca tine si dupa un timp si-au spus: PAAAA SI PUSIIII.
  Iar despre tine Ardeleanca nu va mai tot plingeti si va mai tot vaicariti saracutele de voi ca sunteti atit de smechere si de prefacute voi femeile de nu cred ca mai exista pe lumea asta cineva asa ca voi.
  Sa stiti ca voi femeile nu sunteti proaste deageaba,ma refer in favoarea voastra.

  Barbatilor care va ajutati femeile,ajutatile mai rar ca ii mai sanatos,ca sa nu va ia de fraieri si sa nu rida cu gura pina la urechi de voi.

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Timpul trece ! Daca vrei oportunitatea unui venit suplimentar, iata :Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorin?a de independen?a financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Oferim alte detalii la adresa de email:doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *