Search for content, post, videos

Vrei o relatie stabila? Ofera-i rabdare si intelegere

Animalele noastre fac toate nazbatiile posibile si tot le iubim, insa ne toleram partenerii in aceeasi masura? Majoritatea animalelor de companie sunt iubite intr-un mod care ne minimalizeaza asteptarile.

Majoritatea dresorilor ne spun ca atunci cand le oferim animalelor de companie iubirea noastra neconditionata primim inapoi acelasi lucru. Iti doresti o relatie plina de iubire? Invata de la animalul tau.

1. Relaxeaza-te
Oricat de rau te-ai simti, iti vei trata animalul cu entuziasm si afectiune cand intri pe usa. Partenerul tau ar trebui sa primeasca acelasi tratament.

2. Nu asuma ca au intentii rele
Cainele ti-a mancat scrisorile, apoi partenerul tau le-a ascuns pentru a le tine departe de caine, iar acum nu le mai poti gasi. Intelegi ca animalul nu incerca sa iti faca rau atunci cand le-a mancat. Probabil ca te vei infuria pe el, dar asta nu te va opri sa il iei in brate mai tarziu. Atentie: Nici partenerul tau nu incerca sa iti faca rau.

3. Nu te rusina
Foarte putini stapani se tem ca imaginea lor va fi patata de comportamentul animalului sau de companie, asa ca atunci cand partenerul tau incepe sa faca glume seci la o iesire cu prietenii, de ce sa nu zambesti si sa treci mai departe?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *