Search for content, post, videos

Vrei ca sotia ta sa fie amanta perfecta? Iata 6 semne dupa care sa te uiti

Una dintre primele intrebari pe care si le pun barbatii in momentul in care intalnesc o femeie atragatoare este: daca va fi sau nu o buna la pat.

Potrivit legendelor cele mai bune amante sunt femeile pricepute la dans. Insa mai exista si alte semne care dezvaluie barbatilor care stiu sa le descifreze acest lucru. Potrivit antropologului Helen Fisher de la Universitatea Rutgers exista anumite lucruri care spun daca o femeie este sau nu o buna amanta. Iata dupa ce trebuie sa va uitati:

1. Sugereaza mancare thailandeza la cina

Feriti-va de femeile care la intrebarea ce vrei la cina raspunde: „Nu stiu, tu ce ti-ai dori?”. O astfel de reactie sugereaza ca domnisoara respectiva se incadreaza in categoria persoanelor pasive. O femeie care stie ce vrea si spune ce vrea chiar si la o intrebare banala este foarte buna in dormitor. In general, amantele bune isi asuma responsabilitatea pentru propria placere.

2. Modul in care mananca, o tradeaza daca-i place sa faca sex

Priveste cu atentie cum manevreaza mancarea din farfurie. „Priveste-o in timp ce foloseste furculita. Se bucura de o mancare buna? O savureaza? Sau mananca repede cu imbucaturi mari?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *