Search for content, post, videos

Rolul si efectele nebanuite ale vorbelor murdare, in pat

Chiar daca ti s-ar parea neverosimil, vorbele murdare din pat au si ele un rol, extrem de important in viata de cuplu, avand potentialul de a aduce picanterii in pat intre cei doi parteneri si de a anima sau reanima o atmosfera de altfel mai putin inflacarata dupa mai multi ani de convietuire.

Mai mult, te poti folosi de aceasta arta creativa si pe timpul zilei care iti va creste sansele de a fi cu barbatul tau pe timpul noptii.

Cum asa? Ei bine, barbatilor le plac femeile linistite, de casa, cuminti dar, in acelasi timp, le place ca acestea sa se poata schimba in intimitate si sa se dovedeasca cat mai fierbinti si fara inhibitii in pat. Cu alte cuvinte le plac femeile atunci cand se stiu comporta decent in societate dandu-le siguranta de care au nevoie ca vor fi numai a lor dar care in acelasi timp stiu sa devina amantele perfecte atunci cand vine momentul actului sexual.

Barbatii vor sa isi duca fanteziile salbatice cu iubitele lor in intimitate asa ca aceste seductii murdare sunt doar pentru el. Acesta este un secret pe care il imparti doar cu el dar pe care trebuie cateodata sa stii sa il stapanesti pentru a te face mai iubita, mai placuta, mai dorita de barbatul pe care il iubesti si cu care iti imparti viata.

Daca stapanesti aceasta arta iti garantez ca partenerul te va iubi intotdeauna. Ce face acest lucru sa fie atat de special este tocmai imaginatia salbatica ce i se declanseaza atunci cand tu incepi. il poti face sa uite toate relatiile trecute si vei incheia avand un loc special in inima lui.

Cand esti cu el poti aparea inocenta in puclic, dar ii poti sopti vorbe obraznice si sexy la ureche. Atinge-l intr-un mod foarte sexy atunci cand este ocupat cu altceva. Aceste gesturi nu il vor lasa sa te uite de-a lungul zilei si mai ales al noptii. Vei fi uimita cand cand vei observa reactiile atunci cand vei incepe sa faci „obraznicii” cu el. Desigur fii manierata, vezi care e starea lui si nu exagera cand nu este momentul. Invata sa te folosesti de „dirty talking” pentru a te bucura de o viata sexuala completa.

Puteti citi si urmatorul articol : Pozitii sexuale in functie de zodie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *